Rüyada görevinden alınmak

Rüyada görevinden alınmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada görevinden alınmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada görevinden alınmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada görevden alınmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada devlet görevlisi görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir göreve atanmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada göreve atanmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir üst göreve atanmak her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulmaktadır.

Rüyada banka görevlisi görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada görev verilmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments