Rüyada ablasının eşini görmek

Rüyada ablasının eşini görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, haksızlığa uğrayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ablasının eşini gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada abla ve eşini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yatırımlarının kar getireceğine delalet eder.

Rüyada ablasının eşini görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada ablasını nişanlandığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının hasta olduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada ağlayan abla görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada ablasının kaçtığını görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada ablasıyla öpüşmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablanın hamile olduğunu öğrenmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments