Rüyada birinin size silah çektiğini görmek

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bol muhabbette olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin size silah çektiğini gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada birinin size silah çektiğini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin silah çektiğini görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada birinin silah çektiğini görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sorununu kolayca çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinizin size sarıldığını görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments