Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, yeniden can bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Rüyada birinin seni aradığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments