Rüyada birinin seni sevdiğini görmek

Rüyada birinin seni sevdiğini görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yeni iş teklifleri alacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevdiğini görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin seni sevdiğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments