Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek üzüleceğine, pişman olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın seni sevdiğini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments