Rüyada sarhoş kadın görmek

Rüyada sarhoş kadın görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş kadın gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada sarhoş kadın görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sarhoş görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmak istemek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş bi adam görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş olduğunu görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına işarettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak sorunların sürekli artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı sarhoş görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments