Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin sana hediye aldığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana araba aldığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana yüzük taktığını görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına inanılır.

Rüyada birinden yüzük aldığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzük aldığını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments