Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, alkış alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ağladığını duymak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin ağladığını duymak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Rüyamda eski eşinin evi su basarak hemde bogulmayacak kadar az su olması ve o suda boğulduğunu duydum ve ağlayıp durdum hemde susmadan uyandigimda bile gözlerim şişmiş vaziyette kalktım