Rüyada birinin ağladığını duymak

Rüyada birinin ağladığını duymak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin ağladığını duymak gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada birinin ağladığını duymak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin ağladığını duymak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, işlerinin rast gideceğine delalettir.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak biraz olsun hafifleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada birinin öldüğünü duymak ve ağlamak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak kötü duygularından arınacağına, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Rüyada annesinin ağladığını duymak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments