Rüyada birinin memur olduğunu görmek

Rüyada birinin memur olduğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, dertlerin bölüşüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin memur olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada nikah memuru görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memurluğu kazanmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada banka memuru olmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada kendini memur olarak görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet memuru olmak kazancın yetmez olacağına, patron olunacağına işarettir.

Rüyada banka memuru görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments