Rüyada memurluğu kazanmak

Rüyada memurluğu kazanmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada memurluğu kazanmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada memurluğu kazanmak gerçek mutluluğu tadacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada memurluk kazanmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis memuru görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada icra memuru görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada banka memuru görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memur olmak neşesinin yerine geleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments