Rüyada kendini memur olarak görmek

Rüyada kendini memur olarak görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kendini memur olarak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, arif kimselerden sayılacağına delalet eder.

Rüyada polis memuru görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet memuru olmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada memur olarak atandığını görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memurluğa atanmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada maliye memuru görmek işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, güzel ve doğru işler yapacağına alamet eder.

Rüyada banka memuru görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments