Rüyada birinin koruduğunu görmek

Rüyada birinin koruduğunu görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin koruduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Rüyada başkasını korumak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir hayvanı korumak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada birilerini korumak herkesten ileriye gideceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu korumak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği korumak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eşini korumak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments