Rüyada birinin kızamık olduğunu görmek

Rüyada birinin kızamık olduğunu görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şerefli bir hayat süreceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kızamık olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kızamık olduğunu görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızamık çıkarmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızamık olmuş bebek görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kızamık olduğunu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızamık olan birini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızamık dökmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kızamık olduğunu görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments