Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını görmek

Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını gördüyseniz:

  • Fikir birliği sağladığınız kişileri iyi dinlerseniz istediğiniz neticelere ulaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğun kızamık çıkardığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Rüyada çocuğun kızamık olduğunu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun kızamık olduğunu görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine rivayet eder.

Rüyada kızamık olmuş bebek görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet etmektedir.

Rüyada kızamık çıkarmak güzel günler için çalışılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızamık geçirdiğini görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızamık olan birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada birinin kızamık olduğunu görmek parasız günler geçireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments