Rüyada birinin kısır olduğunu görmek

Rüyada birinin kısır olduğunu görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rahatının bozulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısır birini hamile görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada kısır köfte yoğurmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kısır yemeğini görmek ondan şifa göreceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kısır olmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada kısır kadını hamile görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kısır olduğunu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada bulgurlu kısır görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments