Rüyada birinin kemiklerini kırmak

Rüyada birinin kemiklerini kırmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, karamsar olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada kemik kırmak istenmeyen olayların yaşanacağına, alkış alacağına yorulur.

Rüyada insan kemiği kırmak büyük başarılar elde edeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kemikleri görmek sevinçli haberler alınacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin kemiklerini görmek rahatının kaçacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada ölü insanın kemiklerini görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kemiği yutmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments