Rüyada birinin kambur olduğunu görmek

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kambur olduğunu gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada ölüyü kambur görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işarettir.

Rüyada kendini kambur olarak görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kambur görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi kambur görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada birini kambur görmek keyiflerinin yerinde olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kambur görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kambur kadın görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments