Rüyada sırtında kambur görmek

Rüyada sırtında kambur görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine işarettir.

Rüyada sırtında kambur gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada sırtında kambur görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sırtını kambur görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü kambur görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada kambur yürümek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kambur olarak görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada annesini kambur görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kambur kadın görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile hayatının bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments