Rüyada anneyi kambur görmek

Rüyada anneyi kambur görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi kambur gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada anneyi kambur görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini kambur görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada kambur olmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kambur olduğunu görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kambur bebek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını kambur görmek işlerinin aksayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kambur görmek atılan adımların boşa çıkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kambur olarak görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments