Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek

Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek sermayesini riske etmeyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kararlar alacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin havuza düştüğünü gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada çocuğun havuza düştüğünü görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işarettir.

Rüyada havuza düştüğünü görmek huzurlu günler görüleceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak sıkıntı yükleneceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun havuza düştüğünü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalettir.

Rüyada telefonu havuza düşürmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzmeye çalışmak karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments