Rüyada birinin hapise girdiğini görmek

Rüyada birinin hapise girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hapise girdiğini gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada birinin hapise girdiğini görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapiste görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada başka birini hapiste görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Rüyada hapise görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birini hapiste görmek endişe veren durumların düzeleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapisten birini kaçırmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada hapis ziyaret etmek kısmetlerinin bollaşacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments