Rüyada hapis ziyaret etmek

Rüyada hapis ziyaret etmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada hapis ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Rüyada hapis ziyaret etmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapisten çıktığını görmek onu hayallerine kavuşturacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada hapise düşmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hapiste görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını hapiste görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapiste olan birini görmek işlerin büyüyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments