Rüyada abdest alırken ağlamak

Rüyada abdest alırken ağlamak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ne yöne gideceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada abdest alırken ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada abdest alırken ağlamak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine abdest almayı öğretmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini abdest alırken görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kimseden korkmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments