Rüyada abdest alıp namaz kılmamak

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak çevresindekilerle arasının açılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine işaret eder.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada namaz abdesti almamak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak onları tebrik edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments