Rüyada birinin elinin kesildiğini görmek

Rüyada birinin elinin kesildiğini görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, suç işleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Rüyada sol eli kesilmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada elinin camla kesildiğini görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kesilmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada elin kesildiğini görmek geçim derdi çekeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments