Rüyada birinin çığlığını duymak

Rüyada birinin çığlığını duymak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, tatsız haberlerin alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çığlığını duymak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada çığlık sesi duymak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığlık duymak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çığlık sesleri duymak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi çığlığı duymak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada insan çığlığı duymak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada insan çığlıkları duymak yardıma ihtiyaç duyacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin çığlığını duymak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sessiz çığlık atmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments