Rüyada bıyık kestirmek

Rüyada bıyık kestirmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıyık kestirmek gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada bıyık kestirmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bıyık kestiğini görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pala bıyıklı adam görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada bıyığını traş etmek malın bereketinin artmasına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyık traşı olmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sakallı bıyıklı bebek görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada bıyık görmek kazancının azalmayacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments