Rüyada bıyıklarını görmek

Rüyada bıyıklarını görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklarını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıklarını kesmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bıyığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bayanda bıyık görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bıyıklı olmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada bıyıklı adam görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments