Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bana mesaj attığını gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana kuran verdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada banu ismi görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına yorulur.

Rüyada birinin bana küstüğünü görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe ekmek banıp yemek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments