Rüyada birinin ayaklarına kapanmak

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kredi çekileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada ayağa kapanmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Rüyada ayaklarına kapanmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak zenginliğe, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Rüyada ayaklara kapanmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek dertlerin artacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kapandığını görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments