Rüyada birini ziyarete gitmek

Rüyada birini ziyarete gitmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada ev ziyaretine gitmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hasta ziyarete gitmek yaşananları unutturacağına, sarsılacağına yorulur.

Rüyada asker ziyaretine gitmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hapse ziyarete gitmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments