Rüyada birini uzun boylu görmek

Rüyada birini uzun boylu görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini uzun boylu görmek sağlığının da bozulacağına, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü uzun boylu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu insanlar görmek iş kaybı yaşayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada uzun boylu erkek almak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işinde de hep başarılı olacağına işarettir.

Rüyada herkesten uzun boylu olmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir insan görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir başkasını uzun boylu görmek sevilen bir dostun geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments