Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Rüyada birini uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri yaparken aniden ortaya çıkanlara dikkat edin.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kızının uçurumdan düştüğünü görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kazancını artıracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek sermayenin harcandığına değeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments