Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesettüre girdiğini görmek rızkının artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tesettürlü birinin açıldığını görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tesettürlü görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments