Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını tesettürlü gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Rüyada arkadaşını tesettürlü görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tesettüre girdiğini görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada tesettüre girdiğini görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada başkasını tesettürlü görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tesettüre girmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulur.

Rüyada birinin tesettüre girdiğini görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments