Rüyada birini seyretmek

Rüyada birini seyretmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada birini seyretmek gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada balkondan manzara seyretmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından seyredilmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyayı seyretmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi seyretmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına işarettir.

Rüyada korku filmi seyretmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Rüyada şehri seyretmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada dağları seyretmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada yeşillik seyretmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments