Rüyada yeşillik seyretmek

Rüyada yeşillik seyretmek özgüveninin yerine geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada yeşillik seyretmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada yeşillik seyretmek kazancın yetmez olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Rüyada uzaktan denizi seyretmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ün salacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek yetkili bir göreve atanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzü seyretmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada mac seyretmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinema seyretmek kişiye hep umut olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments