Rüyada kürtaj yaptırmak

Rüyada kürtaj yaptırmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kürtaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kürtaj olurken görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kürtaj olmak olduğunu görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olmak istemek her çalışması ile büyük ses getireceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin kürtaj olduğunu görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj yaptıran birini görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, iyi haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments