Rüyada birini hor görmek

Rüyada birini hor görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini hor gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Rüyada birini horlarken görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Rüyada horlama sesi duymak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada hor görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kazancının her gün daha fazla artacağına işarettir.

Rüyada horlama duymak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada horusuun gözünü görmek maddi anlamda feraha ermeye, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet eder.

Rüyada horlayan görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü hortlamış görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hor görülmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments