Rüyada horlama sesi duymak

Rüyada horlama sesi duymak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, daha zengin hale geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işarettir.

Rüyada horlama sesi duymak gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Rüyada horlama sesi duymak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Rüyada horlama duymak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hor görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horusuun gözünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Rüyada hor ve hakir görmek onların kıymetini bileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü hortlamış görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini hor görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada hor görülmek düşman olduklarının anlaşılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments