Rüyada horusuun gözünü görmek

Rüyada horusuun gözünü görmek ayrılanların kavuşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çok yorulacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Rüyada horusuun gözünü gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada horusuun gözünü görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Rüyada birini horlarken görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü hortlamış görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada horlama duymak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hor ve hakir görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hor görülmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hor görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini hor görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments