Rüyada hor görmek

Rüyada hor görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, esenliği bulacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada hor gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada horusuun gözünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada hor ve hakir görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada horlama duymak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada birini horlarken görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini hor görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, donatacağına yorulur.

Rüyada hor görülmek eşlerin ayrılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü hortlamış görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada hor görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments