Rüyada birini elle boğmak

Rüyada birini elle boğmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada birini elle boğmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri ya da şikayetlerinizi dile getirmeniz duygusal anlamda suların ısınmasına neden olabilir.

Rüyada birini elle boğmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada birini elleriyle boğmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kocayı boğmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada eşini boğduğunu görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada anneyi boğmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah köpek boğmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini boğmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Poyraz60

Rüyada yolda giderken bir çocuk gördüm adres sordum ve aniden bana saldırdı bende boğazından tutup yere yatırdım
Bu rüyanın manası nedir