Rüyada birini boğulurken kurtarmak

Rüyada birini boğulurken kurtarmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yalnız hissetmeye, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elinin dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına inanılır.

Rüyada birini boğulurken kurtarmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments