Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, neşesinin de yerine geleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada ölü birini boğulmaktan kurtarmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak çok büyük çaba sarfedeceğine, doğruluğu bulacağına işarettir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği boğulmaktan kurtarmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments