Rüyada birini boğmaya çalışmak

Rüyada birini boğmaya çalışmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada birini boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birini boğmaya çalışmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak kime gideceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Rüyada içki içmeye çalışmak nefsine uyacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Annemin rüyasında erkek torununu boğmaya çalışması ve benim engel olduğumu görmüş tabiri ne olabilir acaba yorumlarsanız memnun olurum