Rüyada akrepten korkmak

Rüyada akrepten korkmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, dertleşerek moral bulacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, rahat bir nefes alınacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalettir.

Rüyada akrepten korkmak gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada akrep görüp korkmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Rüyada akrepten korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünde akrep görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada akrep dövmesi görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada akrep beslemek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada akrebe dokunmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada zehirsiz akrep görmek kararlarına saygı duyulacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe akrep görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments