Rüyada kayaya tutunmak

Rüyada kayaya tutunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, işlerin bozulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kayaya tutunmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada kayaya tutunmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklara tutunmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada balkona tutunmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak rahat bir hayata sahip olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada pencereye tutunmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağa tutunmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde ipe tutunmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments